Actorul Florin Piersic a fost externat din spital

de | 03.06.2024 12:41 | Na╚Ťional, Eveniment

INFORMAȚII NOI, 3 iunie 2024

Ve╚Ötile bune continu─â ├«n ceea ce prive╚Öte starea de s─ân─âtate a iubitului actor Florin Piersic. Acesta a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie ╚Öi TBC Osteoarticular ÔÇ×Foi╚ÖorÔÇŁ.

Florin Piersic este con╚Ötient, cooperant ╚Öi se mobilizeaz─â singur pe distan╚Ťe scurte. Din informa╚Ťii mai afl─âm c─â ├«n perioada urm─âtoare urmeaz─â s─â se interneze ├«ntr-o clinic─â de recuperare.

 

Florin Piersic

Foto: News.ro

 

╚śTIRE INI╚ÜIAL─é, 27 mai 2024

Ve╚Öti bune despre starea de s─ân─âtate a lui Florin Piersic, dup─â ce a suferit o interven╚Ťie chirurgical─â la genunchi.

Dup─â interven╚Ťiile reu╚Öite, actorul se recupereaz─â acum la Spitalul Foi╚Öor din Capital─â, fiind sub stricta supraveghere a medicilor.

În prezent, starea sa de sănătate este una bună.

Potrivit antena3.ro, marele actor, în vârstă de 88 de ani, ar putea fi externat în această săptămână, însă el va avea nevoie de tratament și acasă, iar deplasarea o va face cu ajutorul cârjelor, transmit medicii de la Spitalul Foișor din Capitală.

Nu e un proces simplu, nu e un lucru care s─â se rezolve repede, pentru c─â vorbim de piesele unui puzzle, dar ve╚Ötile sunt bune ╚Öi c├ónd spun asta m─â refer la evolu╚Ťia care e una bun─â. Discu╚Ťia legat─â de plecare sigur c─â exist─â.

Nu este nevoie s─â ajung─â la Matei Bal╚Ö pentru c─â p├ón─â la urm─â procesul infec╚Ťios este ├«n curs de rezolvare ╚Öi asta se ├«nt├ómpl─â ├«nc─â de la ├«nceput. V─â aduce╚Ťi aminte, echipa medical─â multidisciplinar─â asta a f─âcut ├«nc─â din primul moment.

Recuperarea nu se refer─â doar la partea legat─â de infec╚Ťioase, se refer─â la ortopedie, la cardiologie ╚Öi la monitorizarea cu totul.

Este clar c─â pentru dumnealui cel mai bine este s─â fie acas─â. E adev─ârat c─â dac─â e acas─â nu ├«nseamn─â c─â nu se continu─â aceast─â recuperare ╚Öi nu ├«nseamn─â c─â nu vor fi ni╚Öte pa╚Öi ┼či de acum ├«ncolo”, a declarat dr. Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului de Boli Infec╚Ťioase Matei Bal╚Ö din Bucure╚Öti, pentru Antena 3 CNN

Amintim c─â pe 29 aprilie, Florin Piersic a fost supus unei interven╚Ťii chirurgicale de urgen╚Ť─â la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, imediat dup─â ├«ncheierea unui spectacol. Dup─â opera╚Ťie, a fost transportat cu un elicopter la Bucure╚Öti, la spitalul ÔÇ×Matei Bal╚ÖÔÇŁ.

Pe 09 mai a fost transferat la Spitalul Foi┼čor din Bucure┼čti, unde a suferit o interven╚Ťie chirugical─â la genunchi. I-a fost montat─â o protez─â cu antibiotic pentru a putea lupta cu infec╚Ťia din organism.

Foto: Facebook Florin Piersic

 

Citi╚Ťi, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ÎPS Calinic Argeșeanul transferat la un spital din capitală. Urmează să fie operat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Cluj | Cluj-Napoca | Florin Piersic | Spitalul Militar