Formația Phoenix, despre starea de sănătate a lui Nicu Covaci:„ Vom ține sub discreție diagnosticul, însă veștile nu sunt bune.”

de | 09.04.2024 09:53 | Național, Lifestyle

La sfârșitul lunii martie, Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată, ce a durat aproximativ șase ore. Membrii formației au oferit noi informații despre starea actuală de sănătate a artistului, însă, din păcate, veștile nu sunt tocmai bune.

Salutare tuturor!

Oameni buni, ne-au parvenit rezultatele finale si fārā echivoc ale analizei situatiei medicale a lui Nicu.
Vom tine sub discretie Diagnosticul, însā vestile nu sunt bune.
Starea lui Nicu este stabilā, urmeazā cursul tratamentului si este sub cea mai bunā îngrijire posibilā! Conditia medicalā nu îi permite vizite, inclusiv noi limitām contactul, asa cā adresām rugāminte cātre Presā a nu se insista în sensul acesta!
Am promis cā vā tinem la curent cu informatii veridice si clare si asta vom face!”, este mesajul postat pe Facebook de formația Phoenix

Reamintim că, pe 22 martie, el a fost operat de urgență pe creier la Spitalul Județean din Timișoara.

Printr-o intervenție care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată chirurgical o tumoră de pe creier, iar mostre din formațiune au fost trimise la laborator, pentru a vedea dacă aceasta este de natură malignă sau benignă.

Mai multe informații despre acest subiect AICI.

Foto Facebook Nicu Covaci

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Restricții de trafic pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicu Covaci | Phoenix