Forțe noi la IPJ Argeș! 158 de elevi au început practica

de | 27.02.2023 14:38 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Forțe noi la IPJ Argeș! 158 de elevi au început practica

Forțe noi la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș! 158 de elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina se află în practică, începând de astăzi, și până în luna aprilie, la unitatea din Argeș.

Luni, elevii au ajuns pentru prima dată la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, aici unde vor lua contact cu aspectele practice ale muncii de poliție. Au fost instruiți în legătură cu activitățile pe care le vor desfășura, dar și cu privire la la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Elevii au fost repartizați structurilor unde își vor desfășura activitatea.

Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate, pentru ca odată cu examenul final să-și pună în valoare cunoștințele teoretice și practice acumulate”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Oaspeți speciali la ISU Argeș! Copiii au îmbrăcat haina de pompier

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole