Oaspeți speciali la ISU Argeș! Copiii au îmbrăcat haina de pompier

de | 27.02.2023 11:12 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Oaspeți speciali la ISU Argeș! Copiii au îmbrăcat haina de pompier

În Săptămâna Protecției Civile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș (ISU Argeș) și-a deschis porțile pentru vizitatori.

În acest weekend, pompierii argeșeni au primit vizita unor oaspeți speciali. Cei mici, însoțiți de părinți și bunici, au trecut pragul subunităților. Astfel, copiii au avut ocazia să devină pentru câteva minute pompieri militari, îmbrăcând hainele salvatorilor și exploatând tehnica şi mijloacele de intervenţie din dotarea inspectoratului.

copii isu arges 3 - Oaspeți speciali la ISU Argeș! Copiii au îmbrăcat haina de pompier

Foto ISU Argeș

Activitățile desfășurate cu ocazia Săptâmânii Protecției Civile vor avea loc până la data de 4 martie.

Activitățile de porți deschise se vor organiza până la data de 04 martie a.c., așadar vă aşteptăm cu mic, cu mare, să fiți alături de noi în aceste zile. Veți putea exploata autospecialele de intervenţie utilizate în misiunile de salvare, dar mai ales, veți putea fi alături de supereroii voştri, pompierii”, transmite ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Marți se oprește curentul pe strada Depozitelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole