Au fost în cartierul Găvana. USR Argeș continuă seria întâlnirilor cu piteștenii

de | 10.06.2023 11:37 | Știri, Județean, Pitești, Politic

Deputatul Ionuț Moșteanu, senatorul Narcis Mircescu, viceprimarul Mihai Mihăilescu, însoțiți de o parte din echipa USR Argeș, au fost ieri în Găvana să discute cu locuitorii din cartier despre Pitești și guvernare.

”Piteștenii nu mai au încredere în politicienii care spun că nu au bani pentru profesori, dar țin cu dinții de pensiile speciale.

Nici de primari care s-au transformat în patroni de echipă de fotbal din bani publici și au sacrificat construirea de parcuri pentru câteva transferuri de jucători.

În alte locuri, cum se întâmplă la Brașov, unde avem un primar USR, au fost modernizate mare parte din terenurile din cartiere și curțile școlilor. Pentru că asta face un primar căruia ii pasă de sănătatea locuitorilor. Investește în sport, pentru toată lumea. Nu se joacă de-a patronul”, a declarat Ionuț Moșteanu, potrivit comunicatului transmis. 

3,5 miliarde de euro pentru educație, prin PNRR

”În timp ce PSD și PNL se bat pe funcții la rotativa guvernamentală, țara este lăsată de izbeliște, cu greve și prețuri imense.

USR a alocat prin PNRR 3,5 miliarde de euro pentru educație, în timp ce coaliția lui Nicu și Marcel nu e în stare să mărească salariile profesorilor la un nivel decent.

România are nevoie de schimbare! Vino alături de noi!”, a precizat Narcis Mircescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect USR pentru ca instituțiile să nu mai poată secretiza cum au cheltuit banii publici

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Ionuț Moșteanu | Mihai Mihăilescu | Narcis Mircescu | Pitești

Ultimele articole