anchetaonline.ro

Lista evenimentelor organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 12-16 iunie 

de | 10.06.2023 13:10 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

 • Evenimente noi în Pitești!

Noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală sunt organizate de Centrul Cultural Pitești, în perioada 12-16 iunie 2023.

Evenimentele pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.

Iată care este lista completă a evenimentelor:

LUNI
 • Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români, Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, luni, 12 iunie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • Prelegerea cu tema „Enheduanna: prima poetă a lumii”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Istorie și istorii cu Marin Toma”, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 12 iunie, de la ora 20.00.

MARȚI

 • Prezentarea volumului “SUNT”, de Marin Dumitrescu, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de editorul, scriitoarea, profesoara de limba și literatura română Maria Mona Vâlceanu, eveniment care se va desfășura marți, 13 iunie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • „Gala Premiilor”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Copii și părinți, prietenii mei”, coordonat de Maria Simona Mitroi, profesor de educație fizică și istorie, la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Structura nr. 2, eveniment care va avea loc marți, 13 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

MIERCURI

 • Dialogul cu tema „Cultura, purtător de cuvânt al civilizației”, în cadrul proiectului sub genericul „Întâlniri culturale”, coordonat de scriitoarea Silvia Giurgiu, având-o invitată pe scriitoarea Roxelana Radu din Buzău, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, Filiala „Pamfil Șeicaru” Buzău, jurnalist, publicist, realizator de emisiuni culturale, eveniment care va avea loc miercuri, 14 iunie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • Dialogul cu tema „Dacă folclor nu e, nimic nu e”, în cadrul proiectului „Personalități culturale piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe folcloristul și publicistul Costin Alexandrescu, eveniment care va avea loc miercuri, 14 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

JOI

 • Prelegerea cu tema „Relațiile și oglinda”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de terapeutul și scriitoarea Corina Caltan, joi, 15 iunie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • Dezbaterea cu tema “Starea de urgență în educație”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Adolescenți și mentori”, coordonat de criticul literar, scriitoarea, profesoara de limba și literatura română Magda Grigore, avându-le invitate pe Constantina Chivoci, profesor de limba franceză, și pe Maria Andreea Gheorghe, elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială “Traian” din Pitești, eveniment care se va desfășura joi, 15 iunie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • Prelegerea cu tema „Ikigai”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală, sub genericul “Povestea înseamnă emoție”, coordonat de Ana Ionescu, trainer de dezvoltare personală, story teller, content writer, joi, 15 iunie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

VINERI

 • Recital muzical cu titlul „Acustic rock”, susținut de Trupa Andrei&Adrian Tase, vineri, 16 iunie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
 • Dialogul cu tema „Mihai Șora: omul și gânditorul”, în cadrul proiectului sub genericul „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonat de redactorul-șef al revistei de cultură „Argeș”, scriitorul dr. Leonid Dragomir, avându-l invitat pe scriitorul Sorin Antohi, eveniment care va avea loc vineri, 16 iunie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești