Au fost prinși fără contract cu operatorul de salubrizare. Amenzi usturătoare pentru comercianții din Ceair!

de | 23.02.2023 17:25 | Administrație, După locație, După subiect, Pitești, Știri

Municipalitatea din Pitești anunță că polițiștii locali au amendat comercianții din Ceair care au fost prinși că nu aveau contracte cu operatorul de salubrizare. Amenziile aplicate se ridică la 5000 lei.

Polițiștii locali piteșteni din cadrul Compartimentului Protecția Mediului au acționat în Piața Ceair (strada Traian Vuia) pentru verificarea comercianților în vederea respectării prevederilor Legii 101/2006, cu privire la încheierea contractelor de prestări servicii de salubrizare cu operatorul licențiat. ”Au fost verificați 27 de agenți economici și au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei. Acțiunile de acest tip vor continua, respectarea legislației referitoare la salubritate fiind una dintre dovezile atenției acordate de către comercianți condițiilor în care își desfășoară activitatea și, implicit, ale respectului acordat cumpărătorilor”, anunță autoritatea locală din Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

VINERI. Curent oprit în Pitești și alte două localități din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Piața Ceair | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole