Fost procuror prins cu o cultură de canabis ascunsă în viţa de vie

de | 05.10.2023 15:59 | Eveniment, Național

Oamenii legii au descoperit astăzi, 5 octombrie, în via unui cetățean din Panciu, județul Vrancea, o cultură de canabis.

Aceștia au recoltat 241 de plante dar și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri de cannabis.

La data de 05.10.2023, în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de cultivare și deținere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept, fapta prevazuta și pedepsita de art. 4 alin. 1 din Legea 143/2000, lucrătorii SCCO Vrancea au organizat o actiune pe linia Antidrog.

Au fost puse în executare 2 percheziții domiciliare la locuințele principalilor suspecti si 3 mandate de aducere pe raza orasului Panciu, jud. Vrancea.

A fost descoperita o cultură ilegală de cannabis, disimulata într-o plantație de vie ,fiind recoltate 241 de plante și mai multe fragmente vegetale reprezentând muguri de cannabis.”

Cel în cauză este un fost procuror din Vrancea care la audieri, ar fi declarat că folosea canabisul pentru o reţetă tradiţională de plăcintă.

Potrivit Antena3 CNN, bărbatul de 65 de ani, care a ocupat funcția de procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Panciu, s-ar fi  aflat în atenţia poliţiştilor de la Crimă Organizată Vrancea de mai mult timp.

 

Foto: Digi24

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sînziana Nicolae – medicul pentru care primarul de la Mioveni este acuzat că ar fi luat mită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vrancea

Ultimele articole