Au fost publicate modele de subiecte pentru evaluarea națională și BAC

de | 01.11.2023 12:47 | Național, Administrație

Ministerul Educației anunță că CNPEE a publicat modele de subiecte, însoțite de bareme de evaluare și de notare, pentru evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2023-2024 și examenul național de bacalaureat 2024, astfel încât vă puteți pregăti cu încredere.

Astfel, au fost publicate pentru evaluarea națională – 11 modele de subiecte și pentru bacalaureat – 32 de modele de subiecte, potrivit informării Ministerului Educației. ”Cu aceste resurse la dispoziție, veți putea aborda examenele cu mai multă încredere. Succes în pregătire și în realizarea obiectivelor voastre! Menționăm că programele de examen nu au suferit modificări față de cele în vigoare pentru anul școlar 2022-2023, iar structura variantelor de subiecte este similară celei din anul școlar trecut”, au transmis cei de la mInisterul EDucației în informarea publicată.

Modelele de subiecte pot fi găsite aici și aici.

Foto descriptiv. Sursa Foto: Ziarul National

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Un argeșean a fost surprins de jandarmi în timp ce deversa apa reziduală în râul Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Educaţiei