Fostul secretar de stat din fostul guvern Văcăroiu s-a aruncat, împreună cu soția sa, de la etajul 7 al unui bloc!

de | 24.09.2022 14:46 | Știri, Eveniment, Județean

Conform Digi24, fostul secretar de stat din fostul guvern Văcăroiu s-a aruncat, împreună cu soția sa, de la etajul 7 al unui bloc din capitală, în cursul zilei de vineri. Cei doi soți, care aveau vârsta de 89 de ani, au murit pe loc.
După sesizarea poliției, la fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, dar a fost prea târziu, fiind declarat decesul pentru ambele persoane.
Trupurile celor doi au fost transportate pentru necropsie iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2. La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, prezintă comunicatul Poliției.

Conform G4Media.ro, bărbatul a fost secretar de stat în guvernul Nicolae Văcăroiu, acesta a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.

Mai mult de atât, se pare că în buzunarul bărbatului a fost găsit un bilet de adio, spunând că cei doi nu mai doreau să fie o povară pentru fiul lor. Băiatul lucrează, în prezent, la Bruxelles. Conform Digi24, un prieten de familie susține că cei doi erau bolnavi, suferind de mai multe afecțiuni medicale.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două plantații de canabis descoperite de procurorii DIICOT! Peste 150 de plante și 170 de kilograme!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole