A furat o mașină, s-a urcat la volanul ei beat și fără permis și a acroșat oglinda unui autoturism în trafic

de | 26.01.2024 17:05 | Județean, Eveniment

Întâmplare ca în filme, în noaptea de 24 spre 25 ianuarie, în municipiul Curtea de Argeș. În jurul orei 1.00, un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice a furat, de la un alt tânăr, cheile unui autoturism, ce se afla parcat pe o stradă din municipiu.

Fără permis și încurajat de aburii alcoolului, tânărul de 18 ani, din București, s-a urcat la volan și a pornit la plimbare pe DN 7C, unde, pe raza localității Băiculești, a acroșat oglinda unui autoturism pe care l-a depășit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere și se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză fiind condus la o unitate medicală, în
vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Prin urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără drept și sub influența alcoolului.

Pe 25 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Doi elevi de la Școala Gimnazială Ion Pillat au găsit un telefon și l-au înapoiat. Polițiștii i-au premiat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Curtea de Argeş