anchetaonline.ro

Furnizorul ouălor de la McDonald’s caută zilieri pentru o fermă din Argeș

de | 03.02.2023 07:40 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Județean

Cel mai mare producător de ouă de la nivel național, compania Toneli Holding, prezentă pe piața românească de 20 de ani, are 19 ferme în România, unele dintre acestea fiind amplasate în Argeș, la Davidești, Suseni și Lunca Corbului.

Pentru punctul de lucru din comuna Suseni, unde Toneli Holding S.A. are și una dintre cele două fabrici de nutrețuri combinate, se cauta 10 zilieri. Conform anunțului de recrutare, aceștia vor avea în responsabilitate curățenia în magazii și în curtea exterioară a fermei, tunderea pomilor, depopularea, vopsirea cu lavabilă a halelor și a gardurilor. Programul va fi de 8 – 10 ore, iar pentru desfășurarea acestor activități vor primi plata zilnic, în sumă de 120 lei net/zi.

Toneli Holding are în portofoliu brandurile Familia Toneli, Ovital, La Curte, Toneli Kids și Toneli Bio, iar în ultimii ani și-a diversificat gama de produse adăugând oul lichid pasteurizat, destinat industriei Horeca, dar și fertilizatorul organic.

Ouăle folosite în meniul de mic dejun de la McDonald’s sunt furnizate de Toneli de mai mulți ani, iar din toamna anului trecut lanțul de restaurante fast food a ales să utilizeze în preparatele sale doar ouă din gama Bio. McDonald’s în România a introdus ouă bio în meniul său, astfel marcând o importantă premieră pentru piața restaurantelor cu servire rapidă din România. Opțiunile sale de mic dejun conțin exclusiv ouă bio de la Familia Toneli, singurul furnizor local acreditat de McDonald’s pentru categoria de produs ou. Decizia vine ca parte a angajamentului operatorului de restaurante de a oferi produse savuroase, preparate doar din ingrediente de cea mai înaltă calitate. Ouăle bio sunt produse ecologice de la găini crescute în sistemul de agricultură ecologică. Astfel, consumatorii care optează pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvișuri gustoase McMuffin și omlete pregătite cu ouă proaspete, bio.”, se arată în comunicatul transmis de către McDonald’s.

Toneli Holding, cu brandul său Familia Toneli, este liderul de piață în România pentru industria producătoare de ouă de consum, iar în 2020 a devenit și furnizor oficial al Casei Regale a României.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: