Furt de combustibil în timpul nopții, în Trivale! Hoții și-au abandonat mașina!

de | 21.12.2023 09:19 | Știri, Eveniment

Două persoane au fost prinse în cursul nopții trecute, după ce, în jurul orei 02.00, acestea au încercat să fure combustibil de la un autoturism parcat în parcarea blocului P1 de pe strada Bradului din Trivale.

Cel care a sunat la Poliție a fost un cetățean. Acesta a declarat că doi indivizi au fost văzuți în acțiune și că a iesit la cei doi, acestia fugind de la fața locului. În schimb, cei în cauză au abandonat autoturismul cu care se deplasau, o Skoda cu numere de Argeș, lasând inclusiv cheile in contact.

La puțin timp, la fața locului două echipaje pentru ca reclamantul să furnizeze si datele necesare pentru identificarea celor doi. De asemenea, a fost anunțată si Sectia 3 si alături de toate echipajele Poliției Locale aflate in serviciu, au inceput cautarea suspectilor.

În jurul orei 02.47, doua patrule din cadrul Poliției Locale, au anuntat ca cei doi suspecti au fost prinsi .

Dupa procedura de identificare, polițiștii au stabilit ca ambii au vârstele de 23 de ani și sunt domiciliați în Buzoești respectiv Oarja. Aceștiai au fost predati Sectiei 3 pentru continuarea cercetarilor.

 

Foto descriptiv – ziarulromanesc.de

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Rodica, mama lui Adrian Mutu, a încetat din viață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole