Furt de lemne în Argeș! Opt bărbați au fost prinși!

de | 13.09.2022 16:36 | Știri, Eveniment, Județean

În decursul zilele de 11 și 12 septembrie, opt bărbați au fost depistați de către polițiștii argeșenicare acționau pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice. Inculpații cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, au fost prinși în timp ce transportau, cu o autoutilitară, cantitatea totală de 7 mc de lemne.

Bărbații nu aveau documente legale de proveniență sau documente de însoțire a transportului de material lemnos. Bunul a fost confiscat.

Astfel, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, conform Legii 171/2010 și a fost întocmit un dosar penal, conform art. 107 și 109 din Codul Silvic.

De asemenea,au fost confiscate și două autoturisme și două motofierăstraie, folosite la tăierea și transportul materialului lemnos.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.”, anunță IPJ Argeș.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trupul neînsuflețit al liberalului Marius Postelnicescu va fi depus la Biserica Mavrodolu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole