Furt de lemne în Argeș! Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei!

de | 12.02.2024 18:06 | Știri

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu au depistat un bărbat de 46 de ani, din Slobozia, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DJ 659, pe raza comunei Mozăceni, în ziua de 11 februarie.

Argeșeanul nu avea  documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului de material lemnos.

Un specialist silvic a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de un metru cub material lemnos, de esență fag.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Costești.

 

Foto descriptiv alesdonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: O femeie de 28 de ani s-a dat drept o minoră, după ce a sunat la 112! Aceasta a amenințat că își va face rău!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: