Gala de caritate Rotary 2023: „Create Hope in the World”

de | 27.11.2023 20:45 | Județean, Din ediția tipărită, Lifestyle

Dacă parafrazăm titlul filmului „Noiembrie, ultimul bal” regizat de Dan Pița în 1989, putem spune că ultimul eveniment notabil din acest an se ține în luna decembrie și este, cu siguranță, Balul de Caritate Rotary Club Pitești.

Trecând peste șabloanele sadoveniene care au stat la baza ecranizării filmului lui Dan Pița, balurile de gală au ajuns, în prezent, un etalon al eleganței, al bunelor maniere, dar, mai ales, un bun prilej de socializare.

După succesul Balului „Ancheta” de anul acesta, eveniment care a adunat circa 400 de invitați din toate mediile sociale, seara de gală a Balului Rotary marchează sfârșitul anului 2023, un an agitat și complicat.

Eveniment de tradiție în societatea argeșeană, Balul de Caritate Rotary nu este numai o sărbătoare a generozității, ci și un prilej de reîntâlnire a membrilor și simpatizanților acestui Club, într-o atmosferă elegantă și distinsă.

Bal Rotary 2019 145 - Gala de caritate Rotary 2023: „Create Hope in the World”

Acum, când ne facem bilanțul reușitelor de peste an, cu toții ne dorim să auzim numai de fapte bune. ”Create Hope in the World”, sloganul anului rotarian 2023-2024, vine cu speranța de a avea parte de gesturi de caritate care vin din suflet, fără un interes material, pentru susținerea unor proiecte importante pentru comunitate.

International District 2241 – România și Republica Moldova.

Balul Rotary Club Pitești (ediția nr. 26) va avea loc pe 9 decembrie 2023, la Hotel Ramada, Sala Diamond Ballroom, începând cu ora 19.

Clubul Rotary Pitești face parte din Fundația Rotary International, o organizație internațională cu peste 46.000 de cluburi răspândite în toată lumea, organizație din care fac parte mai mult de 1,4 milioane de membri.

Clubul a fost fondat în Chicago, în anul 1905, de către Paul Harris, sub sloganul „Service Above Self”. Rotary Club Pitești a fost înființat în anul 1998, fiind parte din Rotary.

Rotary 2 - Gala de caritate Rotary 2023: „Create Hope in the World”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Servicii! Companiile desemnate ca fiind cele mai puternice din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rotary Club

Ultimele articole