Și-a găsit casa goală după ce s-a întors din străinătate. A fost jefuit de propriul frate!

de | 03.05.2024 08:34 | Eveniment, Național

Șocul uriaș trăit de un român întors acasă din străinătate.

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea, județul Gorj, care a plecat la muncă în străinătate și-a găsit locuința aproape goală în momentul în care s-a întors acasă.

Potrivit adevărul.ro, venit în România pentru a petrece sărbătorile pascale, bărbatul din Gorj a rămas uimit când a văzut că nu mai are frigiderul, aragazul, o butelie pentru aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice. Acesta a sunat imediat la poliție.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 45 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că i-au fost sustrase bunuri din locuință.  Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit faptul că, în urmă cu o zi, când apelantul a revenit la domiciliu, din Germania, a observat că din locuință îi lipsesc mai multe bunuri, respectiv un frigider, 1 aragaz, o butelie pentru aragaz, mai multe obiecte de mobilier, precum și scule electrice“, au transmis polițiștii.

În urma reclamației depuse, polițiștii au deschis un dosar penal care vizează infracțiuni de furt între rude.

Ce i-a dat de gândit bărbatului a fost faptul că nu existau urme de forțare. Nu mică i-a fost mirarea când a aflat că făptașul este chiar fratele său, care locuiește într-un alt județ.

La fața locului nu au fost identificate urme de forțare, apelantul declarând faptul că a fost anunțat telefonic, cu privire la faptul că bunurile ar fi fost luate de către fratele său, în vârstă de 43 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt. În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt între rude“, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

Foto descriptiv smarteye.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Sute de produse contrafăcute, la vânzare într-un magazin din Curtea de Argeș! O femeie de 34 de ani a fost trimisă în judecată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Germania | Gorj | Olt | Turburea

Ultimele articole