General Trust extinde canalizarea de la Mărăcineni

de | 31.05.2024 08:06 | Din ediția tipărită, Economic, Rural

Demarată la sfârșitul lunii ianuarie, licitația pentru extinderea rețelei de canalizare din comuna Mărăcineni a fost finalizată în urmă cu două săptămâni. Firma care va executa lucrările de-a lungul străzilor Argeşelu, Coandei şi DJ 740 este General Trust Argeş, care a semnat contractul în valoare de 8.603.023,64 lei (fără TVA).

Firma controlată de omul de afaceri Cătălin Spătaru şi-a adjudecat licitaţia în detrimentul altor două competitoare puternice din afara judeţului:  Vlakim SPG 92 din Bucureşti, o companie relativ nouă pe piaţă, dar care în doar doi ani a ajuns la afaceri de 14 milioane lei pe an, şi Grup Primacons SRL din Slatina – un business de 118 milioane lei pe an şi 230 de angajaţi.

Per total, la Mărăcineni, în cadrul acestui proiect, care este finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, vor fi introduse conducte noi de canalizare pe o lungime de 7,4 km, cu 209 cămine de vizitare şi aproape tot atâtea guri de scurgere.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dr. Oetker vinde afacerea cu produse de post Inedit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole