Cristian Gentea și primarul comunei Bascov, alături de călătorii cursei metropolitane

de | 02.09.2022 18:29 | Știri, Administrație, Județean

Începând cu data de 1 septembrie ADI Transport a devenit operațională. Un număr de patru linii metropolitane au devenit funcționale, respectiv 11 și 14 pe Bascov, 12 pe Bradu și 15 pe Mărăcineni.

Bascov, Mărăcineni și Bradu sunt primele comune alături de care Piteștiul a constituit nucleul acestei formațiuni asociative iar primarul municipiului Pitești a menționat de asemenea că din luna ianuarie 2023, Oarja se va alătura asociației de transport

 

Gentea si primar Bascov

 

Bascovul reprezintă din prima zi a acestei luni, un inel important de transport public de călători. În acest context primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a fost pe traseu împreună cu primarul comunei Bascov pentru a afla ce așteptări au cetățenii.

 

După ani de zile, prin înființarea ADI Transport, am reușit reintroducerea unor linii importante de transport public din zona limitrofă de nord a Piteștiului!

Bascovul este de la 1 septembrie 2022 inelul 1 de transport public de călători.

Împreună cu primarul comunei Bascov am fost în traseu pentru că ne interesează starea de fapt și așteptările cetățenilor” a transmis Cristian Gentea.

 

Gentea si primar Bascov

 

La Bascov, ca urmare a solicitărilor venite din partea numeroșilor angajați ce lucrează în schimburi la firmele din zonă, programul autobuzelor de pe linia 11 se va extinde de la ora prevăzută inițial, 18.30, până la ora 23.00, astfel încât și cei care sunt schimbul II sau III, dar și elevii care învață după-amiza, să se poată deplasa folosind mijloacele publice de transport în comun.

 

Gentea si primar Bascov

Menționăm că o călătorie costă 2,5 lei, dar operatorul oferă și posibilitatea unui abonament mult mai avantajos, de 80 lei pe lună.

Costul călătoriei a scăzut de la 4 lei, cât era pe maxi-taxi, la 2,50 lei în autobuzele metropolitane! Reamintesc avantajul unui abonament lunar: 80 de lei pe toate traseele!” a mai preizat edilul Piteștiului.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Topul înmatriculărilor! Ce mașini și-au luat românii în 2022

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ADI Transport | Bascov | Bradu | Cristian Gentea | Mărăcineni | Oarja | Pitești

Ultimele articole