Gest extrem! Un tată și-a otrăvit fiicele, iar apoi și-a pus capăt zilelor

de | 19.03.2024 09:37 | Național, Eveniment

Dramă cumplită într-o familie de români stabilită în Spania.

Un român în vârstă de 35 de ani a șocat o comunitate rurală din Spania după ce  și-a otrăvit fiicele, în vârstă de doi și patru ani, iar apoi și-a pus capăt zilelor.  Se presupune că bărbatul a vrut să se răzbune astfel pe fosta soție, în vârstă de 23 de ani.

Pentru că cei doi nu mai locuiau împreună, în weekend bărbatul le-a luat pe cele două fiice pentru a petrece timp cu ele.

Potrivit antena3.ro, tragedia a avut loc duminică seara, în Almeria, iar cea care a găsit trupurile neînsuflețite ale celor trei a fost chiar mama fetițelor.

Femeia a alertat imediat autoritățile, iar la fața locului au intervenit Garda Civilă și o ambulanță medicală, însă nu au putut salva viața adultului și a copiilor, confirmând decesul celor trei.

Potrivit sursei citate, românul fusese arestat în trecut după ce a bătut-o pe femeie. Se pare că ea obținuse și un ordin de protecție împotriva acestuia.

Autoritățile spaniole cercetează circumstanțele în care s-a produs tragedia pentru a stabili cu exactitate fiecare pas

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dacia și Ford au produs peste 50.000 de mașini în februarie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spania

Ultimele articole