Gheorghe Lupescu, fostul șef al Jandarmeriei, candidează pentru funcția de primar!

de | 03.05.2024 21:27 | Județean, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Colonelul o ia pe urmele tatălui său

Ani buni șef al Jandarmeriei Argeș, colonelul Gheorghe Lupescu a decis să candideze în comuna natală, Dobreștiul. O face, pentru că i-au cerut-o oamenii din localitate, ne spune domnia-sa. Și, pentru că o candidatură din postura de independent este o misiune sinucigașă, a ales MRS. Nu pentru că ar avea vreo convingere de ordin doctrinar, ci în virtutea prieteniei de ani de zile cu Dorin Mărășoiu, președinte al MRS Argeș și fost vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.

„Dacă cetățenii din Dobrești vor să facă schimbarea, cum mi-au cerut-o, pot s-o facă

Candidez având în vedere că sunt crescut în Dobrești. Aici am copilărit, tatăl meu a fost 3-4 mandate primar după Revoluție. Candidez, pentru că în comună nu s-a făcut nimic în toți acești ani. Este o comună frumoasă, comuna lui Ion Mihalache. Cetățenii, foștii colegi de școală, au venit la mine și mi-au cerut să candidez. «Ai făcut atâtea pentru Jandarmerie, hai să facem ceva și pentru comuna asta! Suntem ultimii din județ!» – așa mi-au spus. M-a convins domnul Mărășoiu să candidez din partea MRS, suntem prieteni de 25 de ani.”, ne-a declarat colonelul Lupescu.

Obișnuit cu ordinea, disciplina și misiunile care trebuie duse la bun sfârșit, fostul șef al Jandarmeriei și-a făcut și organizație în Dobrești. Probabil că este printre cele mai numeroase, căci numără în jur de 100 de membri.

Șansele de câștig nu sunt deloc mici. Primarul care tocmai încheie al treilea mandat l-a câștigat pe acesta din urmă cu 50 de voturi avans, ceea ce înseamnă că mulți cetățeni au avut obiecții în privința eficienței sale.

Are 12 ani ca primar și alți patru ca viceprimar și n-a făcut mai nimic. E normal ca lumea să fie nemulțumită. Eu nu am ce pierde. Dacă cetățenii din Dobrești vor să facă schimbarea, cum mi-au cerut-o, pot s-o facă. Eu nu vin să mă pricopsesc, vin să bag apă, să bag canalizare, să fac o primărie, că e singura comună fără primărie.”, ne-a mai declarat colonelul Lupescu.

 

Foto ediția tipărită

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Preţurile apartamentelor în toate cartierele Piteştiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dobrești | Dorin Mărășoiu | Gheorghe Lupescu

Ultimele articole