Ghinion pentru un hoț care a vrut să fure geanta unei argeșence. Reținut de polițiști!

de | 24.09.2023 17:07 | Județean, Eveniment, Importante

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizați seara trecută, în jurul orei 22:00, de către o femeie cu privire la faptul că în aceeași seară, în jurul orei 20:30, în timp ce se deplasa pe jos pe DN 73, pe raza comunei Mărăcineni, a fost deposedată prin violență de către un individ necunoscut care se deplasa pe bicicletă, de geanta pe care o purta pe umăr.

Din fericire pentru ea, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut în vegetaia de pe marginea drumului, moment care i-a permis să-și recupereze geanta.

Femeia a făcut ulterior o sesizare la 112 iar în urma sesizării, semnalmentele persoanei au fost transmise în atenție lucrătorilor de poliție, iar polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat bărbatul în cauză.

A fost vorba despre un bărbat de 33 ani din comuna Vitomirești, județul Olt, care a fost condus la sediul poliției pentru verificări. Ulterior acesta a fost re reținut pentru 24 de ore.

Din cercetări s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

După administrarea probatoriului, probatoriului, bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Argeș într-un comunicat de presă. 

retinut si judecat

INORMAȚII NOI

IPJ Argeș informează că bărbatul de 33 de ani, domiciliat în județul Olt, a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 39 de ani din Ștefănești acuzat de violență în familie și amenințare! A fost încarcerat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: