Gospodarii au început curățenia în grădini! La Mioveni se ridică gratuit buruienile și crengile

de | 17.10.2023 13:21 | Mioveni, Administrație

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL reia activitatea de colectare gratuită a crengilor generate în gospodăriile individuale (case) din orașul Mioveni. Potrivit informării celor din administrația locală din Mioveni, deșeurile se vor prelua din fața gospodăriei, unde vor fi depozitate fie în ziua precedentă colectării, fie în ziua programată pentru colectare. Crengile și ramurile trebuie tăiate la dimensiunea de max. 2 metri și vor fi amplasate organizat, astfel încât să fie permis accesul auto, în vederea încărcării acestora.

Sursă foto: Facebook Primaria Orasului Mioveni

Colectarea gratuită a crengilor se va face după următorul program: LUNI – cart. Mioveni (case); MARȚI – cart. Făget; MIERCURI – cart. Clucereasa; JOI – cart. Racovița; VINERI – cart. Colibași. Cetățenii sunt rugați să respectr modul de depozitare a deșeurilor! Se interzice colectarea în amestec a resturilor vegetale cu alte categorii de deșeuri care nu sunt biodegradabile, și anume: deșeuri din construcții și demolări, deșeuri de ambalaje, deșeuri menajere și deșeuri periculoase. ”Dacă se constată că resturile vegetale conțin și alte tipuri deșeuri, ne rezervăm dreptul de a refuza ridicarea acestora! Facem precizarea că operatorul zonal SALUBRIS SA va colecta, ca și până acum, de la populație deșeurile reciclabile(hârtie, carton, sticlă, plastic, metal) dar și pe cele biodegradabile- pubela maro (resturi de fructe și legume, plicuri de ceai, zaț cafea, prosoape și pungi de hârtie, iarbă, frunze, sau alte resturi generate din curățarea grădinilor, ramuri tăiate, buruieni, crenguțe, așchii lemn, rumeguș) după graficul anunțat aici”, au transmis cei din administrația locală din Mioveni.

Foto descriptiv. Sursă foto: focuspress.ro si Facebook Primaria Orasului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Biletele se dau repede. ”Voltaj simfonic”, în premieră, la Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole