Pădurar prins la furat de lemne din pădurea pe care o avea în grijă

de | 17.10.2023 13:24 | Național, Eveniment

Un pădurar din Mureș a fost prins la furat de lemne chiar în pădurea pe care trebuia să o păzească. În vârstă de 33 de ani, bărbatul este pădurarul comunei Pănet, de mai bine de 10 ani.

Potrivit antena3.ro, în încercarea de a nu fi prins, bărbatul ar fi luat lemnele de pe o parcelă care nu era revendicată de nimeni și nu aparținea Ocolului Silvic.

Polițiștii au fost informați că acesta tăia la întâmplare arbori din pădure, iar după mai multe săptămâni în care pădurarul a fost filat, oamenii legii i-au găsit dubița încărcată cu lemne abia tăiate, chiar din pădurea pe care angajatul Ocolului Silvic trebuia să o păzească.

În urma perchezițiilor efectuate, a fost găsită cantitatea de aproximativ 19 metri steri de material lemnos.

Cei de la Ocolul Silvic spun că bărbatul nu a avut abateri până acum, însă pentru că este cercetat penal pentru furt de lemne, bărbatului i-a fost desfăcut contractul de muncă.

Este vorba de furturi de arbori care nu sunt administrate, nu sunt în administrarea Ocolului Silvic Mureș, sunt parcele care nu au administrator actualmente. Pădurarul se află sub control judiciar pe perioadă de 60 de zile”, a transmis Ilie Covrig, director Direcția Silvică Mureș

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore, pădurarul se află acum sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa foto: Politia Romana

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Descoperire șocantă într-un parc din București! Un copil de 13 ani a fost găsit mort

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: