Grenadă găsită într-un balcon, în Pitești! Locatari evacuați din bloc

de | 05.03.2023 19:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Grenadă găsită într-un apartament, în Pitești! Locatari evacuați din bloc

Un apel la 112 anunța, duminică seara, faptul că un tânăr a găsit o grenadă în balconul apartamentului tatălui său. Bărbatul, fost cadru militar, nu mai este în viață de câțiva ani.

În zona respectivă au ajuns polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, dar și cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, echipajele specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic, pentru efectuarea cercetărilor.

În urma sesizării, locatarii de la etajele 6 până la 10 au fost evacuați, iar accesul în zonă este interzis.

Conform polițiștilor, grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță.

Din primele verificări, s-a constatat că grenada este ofensivă, posibil de manevră și a fost ridicată, în condiții de siguranță.

Cercetările vor fi preluate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scenariul Cutremur la Vidraru. Ce localități ar “rade” barajul? În câte minute?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Vidraru

Ultimele articole