anchetaonline.ro

GuessWho a fost prins conducând drogat cu cocaină!

de | 27.09.2023 15:43 | Știri, Eveniment

Cântărețul Laurențiu Mocanu, cunoscut sub renumele de GuessWho, a fost prins de polițiștii de la Rutieră după ce s-a urcat sub influența drogurilor la volan.

Cunoscutul rapper a pozitiv la DrugTest, după cel a fost oprit în trafic în sectorul 1 al Capitalei. Conform surselor Digi24, artistul, în vârstă de 37 de ani, ar fi ieșit pozitiv la cocaină.

Ulterior, artistul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru declarații. Organele de lege au deschis un dosar penal în rem pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

 

La data de 27 septembrie 2023, în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, au informat reprezentanții Poliției Române.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Două incendii de vegetați în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: