Halucinant! O femeie a oprit de două ori ventilatorul care o ţinea în viaţă pe o pacientă pentru că o enerva zgomotul

de | 02.12.2022 12:06 | Știri, Eveniment, Național

Scene halucinante la un spital din Germania, acolo unde o pacientă a oprit de două ori ventilatorul care ţinea în viaţă pe colega cu care împărţea salonul pentru că o deranja zgomotul.
Acum, femeia de 72 de ani a fost arestată pentru tentativă de omor, scrie The Guardian, conform Digi24.

Poliţia şi procurorii informează că femeia știa de faptul că acel ventilator o menţine pe cealaltă pacientă în viaţă. Chiar medicii i-au explicat femeii, după ce a oprit prima dată ventitlatorul, în jurul orei 20:00.

Deşi suspecta a fost informată de personalul spitalului că aportul de oxigen este o măsură vitală, ea a deconectat din nou aparatul în jurul orei 21:00″, scrie într-un comunicat al poliţiei din Mannheim.

Pacienta care era conectată la ventilator, a trebuit să fie resuscitată. Acum se află în stare stabilă, deşi este internată la secţia de terapie intensivă.

Foto descriptiv.

Sursa Foto Digi24.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Valorile termice de astăzi, vineri, 2 noiembrie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole