Haos la o biserică din Pitești. Enoriașii s-au călcat în picioare pentru o icoană şi o pungă cu mâncare

de | 20.07.2023 19:24 | Eveniment, Județean, Știri

A fost haos, astăzi, la o biserică din Pitești.

O zi de coșmar pentru credincioșii care au participat la slujba de la parohia Sfântul Ilie.

Aici a avut loc o slujbă săvârșită de un sobor. Printre fețele bisericești s-a aflat şi arhimandritul Caliopie, trimis al Arhiepiscopiei Argeșului şi Muscelului.

După terminarea slujbei, zeci de oameni, pur și simplu s-au călcat în picioare pentru a primi o icoană și o pungă cu mâncare.

Slujba religioasă a decurs normal, fiind prezenți zeci de enoriași care l-au sărbătorit pe Sfântul Ilie, care este ocrotitor al bisericii.

În schimb, după anunțul preoților că la finalul slujbei se vor da icoane și pachete cu alimente, enoriașii au început un adevărat haos.

Oamenii nu au ținut cont nici de vremea caniculară de afară și au ales să se împingă, să se îmbrâncească pentru un pachet.

Mai aveau puțin și se călcau în picioare pentru un pachet care conținea de fapt o pâine mică, colivă, o caserolă cu cartofi prăjiți şi un cârnat, potrivit antena3.ro

La fața locului nu ar fi fost prezentă nicio forță de ordine care să liniștească spiritele și pentru a asigura buna funcționare a slujbei de Sfântul Ilie.

În calendarul creștin ortodox, pe data de 20 iulie, se sărbătorește Sfântul Ilie, una dintre cele mai importante sărbători ale verii.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O româncă a vrut să jefuiască un oficiu poștal din Italia

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole