Hotărâri aprobate în cadrul ședinței Consiliului Județean Argeș

de | 07.09.2023 15:18 | Județean, Administrație

Astăzi, 7 septembrie a avut loc ședința Consiliului Județean Argeș cu convocare de îndată, în cadul căreia au fost aprobate următoarele hotărâri:

  • Încheierii Actului adițional nr.11 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane nr. 85/01.09.2022 și mandatarea Vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, domnul Nicolaescu Marius-Florinel, să voteze în Adunarea Generală din cadrul Asociației, în numele și pe seama Județului Argeș, Actul adițional nr.11 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane, precum și semnarea acestuia.
  • Participarea, în cadrul “Programului privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puțin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, a proiectului “Achiziție microbuze destinate transportului elevilor din Județul Argeș prin finanțare acordată de AFM”, inclusiv asigurarea și susținerea, din surse proprii, a cheltuielilor care nu sunt acoperite prin finanțarea acordată de AFM și a cheltuielilor neeligibile.

În cadrul acestui proiect vor fi achiziționate 17 microbuze electrice și 17 stații de încărcare, valoarea eligibilă a investiției fiind de 21.008.403,36 lei fără TVA, respectiv 25.000.000,00 lei (inclusiv TVA), care vor fi repartizate altor UAT-uri (comune), care nu sunt incluse în cele aferente finanțării prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

  • Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Argeș nr.241/31.08.2023 privind actualizarea lungimii și a pozițiilor de origine și destinație ale drumului județean D.J. 740.
Toate hotărârile Consiliului Județean Argeș adoptate astăzi, 7 septembrie 2023 pot fi consultate pe site-ul instituției:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole