Hotel Argeș se va transforma în Ibis Styles Pitești City Center!

de | 13.09.2023 12:35 | Pitești, Din ediția tipărită, Lifestyle

  • Inaugurarea va avea loc la începutul lunii octombrie!

Situat chiar în centrul Piteștiului, în zona pietonală , Hotel Argeș va funcționa din toamnă ca parte a lanțului internațional Accor, unul dintre cele mai mari din industria ospitalității, sub brandul Ibis Styles.

hotel Argeș

Această schimbare s-a făcut ca urmare a semnării unui acord de franciză cu firma argeșeană HR Eden 2007, care deține hotelul. Unitatea de cazare a trecut printr-un amplu proces de reamenajare pentru a „îmbrăca” stilul Ibis, iar tema abordată are, bineînțeles, legătură și cu evenimentul emblematic al Piteștiului, Simfonia Lalelelor.

Ibis Styles Pitești City Center va avea tot 3 stele, ca și Hotel Argeș, și va oferi 45 de camere, restaurant, bar și sală de ședințe. Ibis Styles este un brand foarte popular, fiind preferat atat de clienții de business, cât și de cei aflați în vacanță.

hotel Argeș

Din 2010, de la deschidere, Hotel Argeș s-a dezvoltat ca brand local, de familie și a crescut foarte frumos, prin oferirea unor servicii de calitate clienților care i-au trecut pragul. Condițiile de cazare excelente, ospitalitatea, apropierea de cele mai importante obiective ale municipiului, dar și restaurantele și terasele aflate la o aruncătură de băț au fost atuuri foarte importante ale acestei unități de cazare.

Transformarea în Ibis Styles Pitești City Center a fost una de durată, iar acum se află pe ultima sută de metri. „Este greu și pentru noi să vorbim la timpul trecut de Hotelul Argeș. Acest hotel a devenit o emblemă a Piteștiului, mai ales în ultimii ani. Facem acum un pas mai departe și deschidem un nou capitol în istoria hotelului și chiar a orașului. Grupul Accor, cel mai important lanț hotelier din lume, vine și la Pitești prin deschiderea unui hotel din brandul Ibis Styles. Implementarea standardelor impuse de acest brand a început de anul trecut și încă mai avem de lucru. Sperăm să redeschidem sub noul brand cât mai curând.”, ne-a declarat Andreia Dumitrica, general manager Ibis Styles Pitești City Center.

hotel Argeș

Redeschiderea celui mai îndrăgit hotel din Pitești, ca parte a familiei Accor, va aduce servicii de cazare la standarde internaționale atât de necesare pentru vizitatorii orașului și va sprijini economia locală. Cu istoria sa bogată, parcurile frumoase și facilitățile moderne, Piteștiul are câte ceva de oferit pentru toată lumea. Prin această transformare a unui reper local, trecutul și viitorul se îmbină pentru a crea spațiu pentru întâlniri inedite și momente de neuitat. Noul hotel Ibis Styles Pitești City Center va adăuga, cu siguranță, un plus de valoare sectorului ospitalității din oraș”, a declarat Alina Rapan, Jr Development Executive Accor Premium, Midscale & Economy Eastern Europe.

Lanțul hotelier Accor este prezent în 110 țări și deține peste 40 de branduri hoteliere, de la categoria de lux la cea economică. Ibis este foarte popular, fiind întâlnit în toate destinațiile de vacanță.

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ex-președintele Tribunalului Argeș, Mariana Vârgă, este coordonatorul Comisiei juridice AUR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: