Hrănirea porumbeilor a fost interzisă în Bucureşti! Amenzile pot ajunge până la 5.000 de lei!

de | 12.10.2023 22:38 | Știri, Eveniment

Primăria Sectorului 6 a avertizat că cei care vor avea intenția de a hrănii porumbeii în spații deschise, riscă amenzi uriașe.

Astfel, mesajul a fost transmis pe Facebook, informând că Poliţia Locală Sector 6 a început o campanie de informare la nivelul asociaţiilor de locatari, cu scopul ca administratorii și preşedinţii de blocuri să ia la cunoștință responsabilitățile ce le revin locatarilor, dar de asemenea, și sancţiunile ce pot fi aplicate celor care nu se conformează, conform Antena 3 CNN.

Agenții din cadrul Serviciului Proximitate au fost la câteva astfel de cazuri în cartierul Giuleşti, la graniţa cu Crângaşi. Au primit mai multe sesizări din partea unor cetăţeni de bună credinţă, care nu mai suportă mizeria provocată de porumbeii hrăniţi chiar de vecinii lor!”, informează autorităţile.

Aşadar, facem apel la bunul simţ şi la responsabilitate: Nu mai hrăniţi porumbeii, în caz contrar vom fi nevoiți să vă amendăm!”, relatează Primăria Sectorului 6 pe pagina platforma de socializare, potrivit sursei citate.

Amenzile pot ajunge până la 5.000 de lei, iar acestea se aplică atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

 

 

digi-animalworld.tv

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un argeșean s-a ales cu dosar penal și cu permisul suspendat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole