Iată cum va arăta clădirea! Primăria Mioveni, gata în primăvara lui 2025

de | 20.06.2024 08:48 | Mioveni, Administrație

La începutul lunii martie vă anunțam că demara proiectul “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul primăriei orașului Mioveni”, proiect finanțat din fonduri europene prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență. Valoarea este de aproximativ 6,9 milioane lei, iar astăzi primarul Ion Georgescu anunță că proiectul va fi dat în folosință în primăvara lui 2025.

Sursă foto: Facebook Ion Georgescu.

Proiectul presupune realizarea unor lucrări de renovare energetică la corpul vechi al clădirii primăriei Mioveni, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

Sursă foto: screenshot.

”Proiect pentru execuție și optimizare costuri cu energie electrică la sediul Primăriei Mioveni!

Instituția va avea o altă imagine în interior cât și exterior după implementarea acestui proiect, încât costurile pentru funcționare și utilități vor fi reduse cu aproximativ 50 %

Proiectul va fi dat în folosință în primăvara lui 2025 !

Mulțumesc echipei din primărie care l-au efectuat, câștigat și se ocupă de implementare!”, a transmis Ion Georgescu pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ion Georgescu și screenshot Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal la Popești! Un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut de pe scuter

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Ministerul Dezvoltării | Mioveni | Primăria Mioveni