anchetaonline.ro

Imagini cu mizeria și produsele stricate de la Auchan, inclusiv la Pitești

de | 29.09.2022 16:55 | Știri, Economic, Județean, Pitești

O amendă de 60.000 lei au primit cele 3 supermarket-uri Auchan din Regiunea Sud Muntenia, adică cele situate în municipiile Ploiești și Pitești. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat o serie de controale în ultima lună, iar comisarii au constatat o serie de abateri care au dus la aplicarea de sancțiuni, dar și retragerea de la comercializare a unor produse. Au fost depistate produse a căror dată de consum fusese depășită, legume și fructe stricate, cu mucegai sau cu ambalaj deteriorat. De asemenea, s-a observat că unele produse aflate la vânzare nu erau păstrate în condițiile precizate de producător.
Și zonele de depozitare lăsau de dorit. Comisarii au comsenat că vitrinele frigorifice nu erau igienizate corespunzător și aveau rugină, impurități și chedere deteriorate

În zona gastro, de unde se achiziționează mâncare gătită, nu era respectat regimul de temperatură, iar la raionul brutărie spațiile și suprafețelor de lucru nu erau igienizate corespunzător.

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | Pitești | Ploiești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: