„Vă implor să îl salvați pe Denis încă o dată!” Apelul disperat al unei mame pentru a-și salva fiul!

de | 28.02.2023 22:09 | Eveniment, Știri

O mamă face apel umanitar pentru a-și salva fiul, după ce a aflat că atât el, cât și soțul ei sunt bolnavi de cancer.

Denis este program mâine, miercuri, 1 martie, la operație, iar pentru asta mai are nevoie de aproximativ 5.000!

Haideți să îi fim alături lui Denis și de această dată!

Mesajul transmis de către mama lui Denis:

Vă implor să îl salvați pe Denis încă o dată! Cancerul a revenit! Nu mai pooot! Vai, Denis este bolnav din nou. Nu mai pooot! Înnebunesc de durere!

De ce vrea Dumnezeu să-mi ia și copilul și soțul? Amândoi sunt bolnavi de cancer. De ce vrea Dumnezeu să mă lase singură pe Pământ? Nu vreau să trăiesc fără ei.

Poate vă amintiti povestea noastra, Denis era să moară de cancer, voi l-ați salvat anul trecut când ne-ați ajutat cu bani să ajungem în Turcia. Apoi soțul meu a căzut din picioare în timp ce mergeam cu Denis spre spital pentru control. Am aflat că și soțul meu are cancer la creier și tot voi l-ați ajutat să fie operat. Apoi am sperat că lucrurile se vor așeza pentru noi, însă acum Denis este bolnav din nou. Medicii au descoperit chiar ieri o tumoare nouă și trebuie operat de urgență! Miercuri este programat la operație și trebuie să strângem 20.000 euro ca să plătim operația. Vor scoate tumoarea și o vor trimite la laborator pentru analiză pentru a stabili medicii ce e de făcut mai departe. Medicii m-au încurajat că ei nu se dau bătuți, să nu mă dau bătută nici eu. Și vă implor și pe voi să nu vă dați bătuți, să nu renunțați la Denis. Vă implor să mă ajutați.

L-ați salvat de Denis anul trecut, acum mă pun în genunchi și vă implor să îl salvați încă o dată. Tumoarea a apărut într-o zonă extrem de greu de operat și trebuie scoasă acum fiindcă crește extrem de repede și nu se va mai putea opera dacă crește. Diagnosticul lui este de rabdomiosarcom, un cancer foarte agresiv. Sunt disperată, sufletul meu este negru, nu mai pot să dorm, nu mai pot să mănânc, nu mai pot face nimic și am numai gânduri negre. Ce să fac? Fără voi ce pot să fac? Nimic! Nu am bani! Voi sunteți puterea mea să reușesc să strâng suma necesară pentru operație. Îl țin de mână pe Dumnezeu și nu-i dau drumul, Îl implor să-mi salveze puiul. Boala se ține scai de copilașul meu și de familia mea. Vă rog, ajutați-mă, că nu am putere fără voi. Am format un lac din lacrimi neoprite. Plâng continuu. Vă rog să ne ajutați, vă implor. Și voi sunteți părinți, vă implor gândiți-vă la suferința puiului meu. Doamne Dumnezeule, cât îmi mai dai să duc în viața asta ?! Nenorocit de cancer, dispari din viețile noastre !

Sunt disperată!

Vă implor să distribuiți!

Vă implor să ne ajutați!

Vă rog să specificați la detalii donație mențiunea DENIS

Conturi bancare:

Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociația Noel

Donații cu cardul prin Facebook AICI

Paypal: AICI

Donații cu cardul: AICI

BT Pay: 0752076131

Wise: asociatianoel.ro/donatii/wise

Sponsorizări, redirecționare impozit firme

https://asociatianoel.ro/…/sponsorizare-redirectionare…/

Completați gratuit Formularul230 din link pentru redirecționare impozit persoane fizice https://asociatianoel.ro/formular-230/#formular-230

Vă mulțumesc din inimă,

Andreea Ilina, mama lui Denis

Foto Impreuna salvam vieti/ Facebook

Citiți, se asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Turcia