Zi importantă la Corbeni. A fost sfințită biserica cu hramurile „Sfântul Ioan Rusul” și „Sfântul Nicolae”

de | 08.09.2024 16:46 | Rural, Politic

Astăzi, de Ziua Nașterii Maicii Domnului, o zi de mare sărbătoare pentru creștinătate, la Corbeni a fost sfințită biserica din comună cu hramurile „Sfântul Ioan Rusul” și „Sfântul Nicolae”. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, împreună cu Arhimandritul Caliopie și un sobor de preoți, Sfânta Liturghie a adus credincioșii într-o comuniune profundă cu Dumnezeu, în fața unui locaș de cult ridicat din dragoste pentru credință și tradiție.

Potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a celor de la PSD Argeș, alături de credincioșii din Corbeni și de primarul Nicolae Dinică au luat parte la acest eveniment deosebit și președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu și consilieri județeni care au împărtășit cu localnicii bucuria acestei zile binecuvântate.

Sursă foto: PSD Argeș.

 

”Mă bucur că aici, la Corbeni, s-a pus încă o piatră la temelia credinței noastre strămoșești. Mai ales că suntem într-o zi specială. Căci Maica Domnului se face încă de la nașterea ei izvor de bucurie, de nădejde și mângâiere pentru noi, oamenii. Le doresc tuturor argeșenilor să aibă pace în inimi și sănătate, iar celor care își serbează azi onomastica le transmit cele mai bune gânduri și La mulți ani!”, a transmis Ion Mînzînă, potrivit sursei citate.

Nașterea Maicii Domnului este pentru toți creștinii un semn al iubirii divine, iar azi, la Corbeni, această iubire s-a simțit mai profund ca oricând. Dumnezeu să binecuvânteze această casă a Domnului și pe toți cei care vor călca într-însa cu credință!

Sursă foto: PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum sunt așteptați copiii la Mioveni! Ultimele pregătiri pentru deschiderea noului an școlar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Caliopie | Corbeni | Mioveni | Ovidiu Puiu | Remus Mihalcea | Sfântul Nicolae

Ultimele articole