”Împreună pentru oameni”. Peste 2000 de piteșteni, beneficiarii acestui program național

de | 15.04.2024 19:56 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a anunțat că peste 2000 de piteșteni vor fi, în această săptămână, beneficiarii acestui proiect caritabil cu dimensiune medicală, socială și educațională ”Împreună pentru Oameni”.  Vă reamintim că în cadrul programului de sănătate ”Din grijă pentru tine”, sunt desfășurate activități medicale în 25 de cabinete amenajate la Pitești Arena, până mâine 16 aprilie 2024.

Cei care s-au înscris pe site-ul www.dingrijapentrutine.ro beneficiază de consultații gratuite până mâine, 16 aprilie, pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc. Campania ”Împreună pentru oameni”, desfășurată în perioada 14 – 19 aprilie 2024, are scopul de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești. În cadrul acestei eveniment au fost prevăzute, în licee din municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională.

”Am spus „da!”, din primul moment, parteneriatului cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, în proiectul caritabil cu dimensiune medicală, socială și educațională ”Împreună pentru Oameni”, așa cum voi fi de acord, oricând, cu orice colaborare cu organizații care oferă servicii publice!

Peste 2000 de piteșteni vor fi, în această săptămână, beneficiarii acestui program național început la Cluj Napoca, în urmă cu 20 de ediții!

Deși la Pitești este primul de genul acesta, am fost declarați model de seriozitate, pentru ospitalitatea noastră, pentru implicarea voluntarilor și pentru colaborarea dintre autoritățile publice și organizator.

Orașul Lalelelor este exemplu de bună practică!”, a transmis Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Pitești, de la Teatrul ”Alexandru Davila”. Transport gratuit la ”Simfonia Lalelelor”, în Parcul ”Lunca Argeșului”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole