Încă un accident în Argeș! Intervine descarcerarea

de | 16.08.2022 13:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Încă un accident rutier s-a produs pe străzile din Argeș, în localitatea Ștefan cel Mare.

La fața locului intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Potrivit cercetărilor, un bărbat de 77 de ani, din Ștefan cel Mare, care conducea un autoturism pe DJ 759, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Slobozia, având direcția de deplasare dinspre localitatea Poieni, județul Dâmbovița, spre comuna Slobozia, județul Argeș.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în alte două autovehicule parcate.

O femeie de 60 de ani a fost rănită.

În urma evenimentului rutier, o femeie aflată pe locul dreapta față în primul autoturism, având vârsta de 60 de ani, din localitatea Ștefan cel Mare, a suferit leziuni și a fost transortată la o unitate medicală, pentru investigații.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Update: Copil rănit în accidentul de pe Calea Craiovei

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole