Încă un loc de joacă modernizat, în Pitești!

de | 03.11.2022 08:53 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Miercuri, 2 noiembrie, Administrația Domeniului Public Pitești a început lucrările pentru dezmembrarea echipamentelor de joacă vechi de pe strada Petru Rareș, bloc bloc P30-P31, din cartierul Tudor Vladimirescu.

Locul de joacă va fi modernizat de către ASOCIEREA DFS CENTER GRUP SRL și SC INVEST PROSPEED ESM SRL – subcontractant – SC FUN ATTRACTION EXPERT SERVICE SRL, DFS CENTER GRUP SRL – lider asociere.

Potrivit Primăriei Municipiului Pitești, contractul este în valoare de 847 996,59 lei inclusiv TVA și vor fi efecuate lucrări de amenajare a terenului și vor fi înlocuite echipamentele de joacă vechi cu unele noi.

loc de joaca tudor vladimirescu - Încă un loc de joacă modernizat, în Pitești!

Foto Primăria Municipiului Pitești

De asemenea, va fi amplasat un covor elastic de cauciuc, prin turnarea continuă pe întreaga suprafață a amenajării.

În perioada în care sunt efectuate operațiunile mai sus menționate, rugăm utilizatorii acestui spațiu să evite accesul în zona unde se execută lucrările pentru a preîntâmpina accidentarea, în special a copiilor”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CUTREMUR PUTERNIC! A fost resimțit și în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: