(VIDEO) Incendiu de vegetație uscată la Oarja!

de | 30.07.2022 13:42 | Știri, Eveniment, Județean

  • Incendiu la Oarja!

 

Pompierii de la Detașamentul Bradu intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Oarja, la vegetația uscată.

La fața locului acționează cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

 

incendiu vegetatie

Foto: ISU Argeș

 

Pompierii atrag atenția că incendiile de vegetație se dezvoltă rapid și pun în pericol atât bunurile, cât și viețile oamenilor. Astfel, cetățenii sunt sfătuiți să nu folosească focul deschis pe timp de vânt, pe timp de secetă sau caniculă. De asemenea, nu este indicat să aruncați oriunde resturile de țigări.

Dacă sunteți nevoit să ardeți vegetația uscată, trebuie să colectați în grămezi mici resturile vegetale, pentru ca focul să poată fi controlat.

Este indicat să izolați focul față de căile de comunicație, construcții și fondul forestier, prin executarea de fășii arate.

Arderea vegetației uscate trebuie să se facă numai pe timp de zi, iar focarele să fie supravegheate permanent.

 

Video: ISU Argeș

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

Incendiu puternic la o gospodărie din Argeș! A ars și o mașină

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | ISU