(VIDEO) La Stoenești au ars 250 de metri pătrați dintr-un acoperiș și două anexe!

de | 28.04.2022 09:08 | Știri, Eveniment, Județean, Rural

 

În această dimineață la numărul unic de urgență 112 a fost anunțat un incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Stoenești, mai exact satul Piatra.

La locul evenimentului s-au deplasat pompierii cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Incendiu la un acoperiș și două anexe

Reprezentanții ISU Argeș au anunțat că incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la acoperișul unei locuințe și la două anexe din gospodăria respectivă.

 

 

Din ultimele informații aflăm că au ars un acoperiș pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați care adăpostea o locuință și două anexe lipite de casă.

Pompierii precizează că flăcările au pătruns într-o magazie, unde au ars echipamente agricole și lemnele depozitate în interior.

Din fericire nu au fost victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la nivelul unui conductor electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, conform ISU Argeș.

 

Sursa video: ISU Argeș

 



Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | SMURD