Incendiu la spital, pacienți evacuați! A fost activat planul roșu!

de | 24.11.2022 10:44 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la în baia secției de pediatrie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Potrivit pompierilor ajunși la fața locului, a fosr cuprinsă de foc masca din materiale plastice a canalului tehnic din respectivul grup sanitar, de la etajul trei al unității spitalicești, iar fumul s-a răspândit și la etajele patru și cinci.

În zonele menționate de aflau atât copii, cât și aparținători ai acestora, care au fost evacuați. Aceștia au fost mutați în alte spații ale spitalului.

Din informațiile furnizate de pompieri, focul a fost stins cu rapiditate, iar în urma incidentului nu au fost oameni răniți.

La fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere a incendiilor, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, dar și un echipaj SAJ.

De asemenea, autoritățile au fosr nevoite să activeze planul roșu de interveție.

Foto Stirile Pro Tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Accident rutier cu 2 victime în Argeș! Sunt implicate un cap tractor și o căruță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: