Incendiu puternic la o cabană din Cluj! O femeie a suferit arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului!

de | 18.01.2024 09:46 | Știri, Eveniment

Un incendiu puternic a avut loc miercuri seară, la o cabană din localitatea Colonia Rusești, comuna Mărișel, județul Cluj.

La fața locului au fost chemate să intervină trei autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD intervin la fața locului.

Pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului care a cuprins o cabană construită pe structură din lemn, situată în localitatea Colonia Rusești, comuna Mărișel.

Cabana, cu o suprafață de aproximativ 70 mp, era cuprinsă în totalitate de flăcări și exista pericolul de extindere la un imobil din apropiere.

În urma evenimentului a fost sesizată și o victimă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 70 de ani care a solicitat asistență medicală de urgență, prezentând arsuri pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

După stingerea flăcărilor, pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit focul, conform Mediafax.

 

sursă foto ziuadeconstanta.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un român a încercat să își ia viața în avion, după aterizarea pe Aeroportul Otopeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole