Incendiu puternic de la o petardă aruncată lângă o canistră cu combustibil! O victimă s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului!

de | 02.12.2023 22:34 | Știri, Eveniment, Importante

Un incendiu puternic, izbucnit sâmbătă seară în Iași, s-a soldat cu o victimă.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a aruncat o petardă lângă o canistră cu combustibil, conform Digi24.

Tânărul s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului.

În momentul în care individul a aruncat petardă, canistra care se afla în apropierea lui s-a aprins imediat.

Spre spaima tuturor, locul unde a avut loc incendiu era plin de copii. Bărbatul a încercat să stingă flăcările, moment în care a fost rănit grav.

Tânărul are arsuri pe aproximativ 75% din suprafața corpului, de gradul al II-lea și al III-lea, pe ambele membre inferioare, abdomen, torace și la nivelul feței. Sunt afectate inclusiv căile aeriene. A fost sedat și intubat de echipa SMURD de Terapie Intensivă”, a precizat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, pentru a fi preluat de medicii de la Secţia de Chirurgie Plastică, a adăugat Diana Cimpoeşu.

 

Sursa Foto Observator
Foto descriptiv

Citiți, de asmenea, pe anchetaonline.ro

Accidentul cu 5 victime pe DN1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN1 | Iași

Ultimele articole