Începerea execuţiei lucrărilor de racordare la rețelele de apă și de canalizare, finanţate din surse proprii ale SC Apă Canal 2000 SA Piteşti

de | 24.07.2023 12:35 | Știri, Administrație, Județean

Societatea Apă Canal 2000 SA anunţă că a fost semnat Ordinul de începere a lucrărilor pentru execuţia branşamentelor de apă şi a racordurilor de canalizare menajeră la imobile din aria sa de operare, finanţate din surse proprii ale Operatorului.

Astfel, din data de 24 iulie 2023 va începe execuţia lucrărilor din lotul 1, pentru care au fost depuse comenzi în luna martie a acestui an.

În urma desfăşurării procedurii de licitaţie pentru alegerea constructorului acestor lucrări, a fost desemnată câştigătoare firma Jet Construct Pipe SRL, care va contacta clienţii pentru programarea lucrărilor aferente.

Menţionăm că lucrările pentru execuția branșamentelor de apă și a racordurilor de canalizare se vor finanța din sursele proprii ale Operatorului în funcție de bugetul alocat anual.

Vă reamintim că societatea Apă Canal 2000 SA Pitești/ constructorul desemnat execută lucrările de branşare/racordare până la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar să realizeze lucrarea pe domeniul privat cu firme specializate sau în regie proprie.”, transmite societatea.

După finalizarea execuţiei şi recepţionarea lucrărilor se va încheia contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă şi/sau de canalizare cu societatea Apa Canal 2000 SA.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 SA – investiţii pentru extinderea reţelelor de apă şi de canalizare menajeră în municipiul Piteşti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000

Ultimele articole