AFM. Au început înscrierile pentru validarea producătorilor

de | 29.08.2023 19:45 | Național, Economic

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) anunță că organizează sesiune de înscriere în vederea validării solicitanţilor producători, în cadrul Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național și a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024, în perioada 29 august – 12 septembrie 2023.

Potrivit informării celor de la AFM condițiile de participare în Programele ”Rabla Clasic” și ”Rabla Plus”, precum și documentele pe care trebuie să le transmită solicitanții producători/dealeri pot fi găsite în ghidurile de finanțare ale celor două programe, aprobate prin Ordinele nr. 784 și 783/22 martie 2023, publicate pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu (aici), la secțiunile aferente programelor. Listele producătorilor validați în cadrul celor două programe vor fi publicate pe site-ul AFM.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook AFM.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectele vor fi dezbătute în Comisia de Dialog Social. Calendar BAC și Evaluare Națională 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AFM