A început Insula Iubirii! Cinci cupluri își testează relația

de | 17.07.2024 14:31 | Lifestyle, Național

A început sezonul 8 al show-ului ”Insula Iubirii” iar cele cinci cupluri și-au început testul. Cinci cupluri curajoase au plecat în marea aventură din Thailanda unde își testează relațiile. Rămâne de văzut dacă o să cadă sau nu în ispită.

Noul sezon a început de luni, 15 iulie, și a adus în fața telespectatorilor noi povești de iubire și noi ispite. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan va fi difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Noul sezon se anunță unul palpitant.

Sursă foto: a1.ro

Iată și cuplurile curajoase:

Cristina și Andrei

Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) sunt împreună de 10 ani. Au participat împreună la sezonul trei al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” și au ieșit din emisiune căsătoriți. După terminarea show-ului matrimonial s-au mutat împreună după terminarea, iar Andrei a devenit hairstylist.

Bianca și Robert

Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an. Bianca are 27 de ani și este solistă muzică de petrecere, iar Robert are 28 de ani și este antreprenor. Bianca este prima femeie pe care Robert a prezentat-o părinților și, totodată, singura cu care a ales să locuiască în aceeași casă.

Iustina și Cornel

Cei doi formează un cuplu de un an și două luni. Iustina, de 26 de ani, este agent imobiliar, iar Cornel, 38 de ani, antreprenor. Deși nu sunt împreună de mult timp, cei doi și-au programat căsătoria. De altfel, Viperele Vesele au prezentat pe contul de Instagram imagini de la nunta celor doi din acest an.

Daiana și Rareș

Daiana, de 22 de ani, și Rareș, de 25 de ani, sunt îndrăgostiți de doi ani. În cazul ei este prima relație serioasă, iar gelozia este… mare. Cei doi speră ca Insula Iubirii să fie ”leacul” acestei gelozi.

Maria și Daniel

Maria și Dani, ambii în vârstă de 26 de ani, sunt împreună de mai de bine de 5 ani, și au venit pe insula pentru a-și rezolva problemele înainte de a trece la pasul următor. Ea este lucrător comercial, iar el liber profesionist.

Ispitele feminine au fost alese cu grijă: Larisa (Lala), Anca Zotoiu, Bety Ioana, Ana Vaida, Maria Tebiees, Giulia Sabrina, Tina Ulmeanu, Diandra Doris, Flori Olar, Loredana Martin. În cee ace privește ispitele masculine aceștia sunt: Romeo Vasiloni, Alex Beni, Alin Simoiu, Eric Berinde, Andrei Marcel, Darius Macinic, Teo Cosmin, Radu Stoicescu, Aurelian Dumitru, Dorian Ungureanu.

Sursă foto: Facebook Temptation Island – Insula Iubirii și a1.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Reușită pentru produsele românești! Sardeluța marinată, recunoscută la nivel european ca Specialitate Tradițională Garantată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole