A încercat să fugă de polițiști, dar a făcut accident și a ajuns la spital cu picioarele amputate

de | 16.11.2023 10:39 | Național, Eveniment

Un bărbat de 39 de ani a rămas fără picioare, iar un tânăr de 19 ani a fost rănit, în urma unui grav accident.

Accidentul înfiorător s-a produs miercuri la prânz, pe drumul dintre localităţile Nădab şi Cintei, din judeţul Arad.

Potrivit sursadevest.ro, șoferul autoturismului, un bărbat de 39 de ani, circula cu viteză excesivă pe un drum comunal și a fost văzut de oamenii legii. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă bărbatul de la volan a ignorat semnalul polițiștilor și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit rapid pe urmele mașinii în cauză, iar după o cursă nebună, bărbatul nu a mai putut controla mașina într-o curbă și a intrat în parapetele de pe marginea drumului. Parapetele a străpuns ușa șoferului și i-a secționat picioarele.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, bărbatul de la volan a fost grav rănit și a rămas încarcerat. El a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani, a fost și el rănit, însă a primit îngrijiri medicale la fața locului.

În ziua de 15 noiembrie a.c., in jurul orei 11:50, un echipaj de poliție al Secției 3 Rurală Chișineu-Criș, aflându-se într-o acțiune de impunere a respectării legislației rutiere, au procedat la oprirea unui autoturism care se deplasa cu viteza în localitatea Nădab. Autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, echipajul pornind în urmărirea acestuia.

Pe D.J. 792, la km. 9+700 m, intr-o curbă la stânga, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând în șanț. În urma impactului, bărbatul aflat la volan, in vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, unui tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului.”, se arată într-un comunicat al IPJ Arad.

Probabil că unul dintre motivele pentru care acesta a ales să nu tragă pe dreapta a fost şi faptul că nu avea permis de conducere. Din nefericire pentru acesta, tentativa de a scăpa de amendă l-a băgat în spital.

Din verificări, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, adaugă IPJ Arad

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

sursă foto aradon.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! O nouă înșelătorie pe internet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad

Ultimele articole