(Video) Accident la Raliul Argeşului! Un echipaj a ajuns la spital

de | 22.05.2022 11:07 | Știri, Importante, Județean, Lifestyle

 

Raliul Argeşului a adus la start un număr de 77 de echipaje.

Ultimele trei ediții au fost câștigate de Simone Tempestini, în 2019, 2020 şi 2021.

După probele speciale desfăşurate sâmbătă, piloții Sebastian Barbu și Bogdan Iancu sunt lideri în Raliul Argeşului, în etapa a treia a Campionatului Naţional de Raliuri Betano.

Cei doi fiind urmați de Andrei Gîrtofan și Doru Vraja, respectiv de către Martin Surilov și Zdravko Zdravkov.

 

Un incident a dus la anularea probei speciale cu numărul patru:

 

Proba specială cu numărul 4 a fost anulată în urma unui incident în care a fost implicat echipajul format din Jean Tatu și copilotul Eugen Rotaru.

Ambii piloți sunt în afara oricărui pericol, dar au fost transportați la spital pentru mai multe investigații, ” este mesajul postat ieri, pe pagina de Facebook de către Federatia Română de Automobilism Sportiv.

 

Din informații aflăm că cei doi sportivi nu sunt din județul Argeș, sunt din Sibiu, respectiv Brașov.

Un martor aflat în zonă a surprins imagini cu ambulanțele ajunse pe traseu.

la accident

Din ultimele informații aflăm că cei doi sportivi răniți au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgență Pitești dar doar unul ditre ei a rămas internat.

 

Pacienții au fost aduși la Spitalul Judeţean de Urgență Pitești cu echipaje ale Serviciului de Ambulanță Argeș, ieri după-amiază.

Unul dintre aceștia, după ce a fost evaluat și a primit îngrijiri în Unitatea de Primiri Urgențe, a fost externat, cu indicația de a respecta recomandările medicale.

Celălalt, policontuzionat, a rămas internat într-una din secțiile chirurgicale ale SJU Pitești”, a precizat Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Pitești.

 

 

 

De menționat faptul că Simone Tempestini, campionul naţional en titre, a abandonat după primii 3 kilometri de pe PS1 Vidraru, din cauza unor probleme tehnice.

Sursa foto/video: Facebook

 

 

Duminică, 22 mai, reprezentanții ISU Argeș au precizat referitor la un echipaj de la Raliul Argesului, răsturnat pe proba specială Godeni, faptul că în momentul în care echipajul SMURD a ajuns la fața locului, șoferul se autoevacuase.

În momentul de față pompierii asigură măsuri specifice în zonă.

 

 

la raliu

Foto: ISU Argeș

 

 

 


cropped favicon - Pompierul Neacșa Georgel condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militareZiarul Ancheta Online

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Argeș | Pitești | SMURD

Ultimele articole