(Video) Incident în Pitești. Șofer beat scos cu forța din mașină!

de | 16.10.2024 13:27 | Eveniment, Importante, Pitești

Incident astăzi pe o stradă din Pitești. Un șofer a fost scos de polițiști cu forța din mașină. Era beat și mergea haotic, fapt semnalat de mai mult șoferi la 112.

Un echipaj l-a tras pe dreapta, moment în care bărbatul, care era împreună cu tatăl său, s-a baricadat în autoturism.

După îndelungi parlamentări, polițiștii l-au tras afară și l-au urcat în mașina de poliție. Bărbatul beat a refuzat să sufle în etilotest, dar și să meargă la spital pentru prelevarea de probe biologice.

Pe cale de consecință i-a fost întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor și a rămas fără permis până la încheierea cercetărilor.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș transmite faptul că astăzi, 16 octombrie polițiștii au depistat, într-o intersecție de tip sens giratoriu din municipiul Pitești, un bărbat aflat la volanul unui autoturism, rezultând indicii că cel în cauză ar putea fi sub influența alcoolului.

Șoferul care are 37 de ani și este din comuna Lunca Corbului, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, precum și recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta fiind condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru verificări.

Acestuia i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun, transmite IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedie pe DN38. Două tinere și-au pierdut viața întru-un grav accident rutier

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului | Parlament | Pitești