Inconștiență dusă la extrem. S-a urcat drogat la volan cu copilul şi soţia însărcinată în maşină

de | 17.09.2023 10:30 | Eveniment, Național

Fenomenul drogurilor a luat, în ultima perioadă, o amploare alarmantă, iar tragediile provocate de șoferi aflați sub influența drogurilor și alcoolului s-au înmulțit.

Din păcate, se pare că accidentele soldate cu morți din ultima vreme  nu îi sperie deloc pe șoferi și continuă să se urce drogați la volan.

Pentru a evita astfel de incidente nedorite și pentru a combate fenomenul drogurilor, Poliţia Română organizează, în fiecare weekend, razii pentru a-i depista pe cei ce încalcă orice regulă.

La raziile făcute noaptea trecută de polițiști, în Capitală, 10 șoferi au picat testul substanțelor psihoactive, iar patru pe cel al băuturilor alcoolice. Cei care au fost prinşi pe picior greşit, ori au rămas făra permis, ori s-au ales cu dosar penal.

Inconștiență dusă la extrem

Printre cei care au picat testul substanțelor psihoactive se află și un  tânăr de 22 de ani din București, care s-a urcat drogat la volan, iar în mașină, pe bancheta din spate, se aflau soția sa însărcinată și copilul lor, relatează antena3.ro

El a fost testat cu aparatul Drugtest, care a indicat că tânărul consumase cocaină. După ce testul a ieșit pozitiv, tânărul de 22 de ani  chiar a recunoscut că este consumator, însă, susține el, că în momentul acela nu consumase nimic.

Nu am consumat în seara asta, am consumat acum o săptămână”, a declarat șoferul reporterilor, potrivit sursei citate

Oamenii legii au controlat şi interiorul autoturismului cu ajutorul unor câini specializați în depistarea narcoticelor, însă nu au găsit substanțe interzise.

Bărbatul a fost dus la sediul INML pentru recoltare de probe.

sursă foto observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șapte medalii câștigate de România în prima zi a Campionatelor Balcanice de canotaj pentru juniori

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București

Ultimele articole